Nu puteți plasa nicio comandă din țara dumneavoastră. United States

Termeni si conditii

Site-ul www.castijabra.ro, este proprietatea SC Alfred Net S.R.L. inregistrata in Bucuresti, Str. Virgiliu nr. 30 , J23/1606/2005, CUI/CIF: RO16426879.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Alfred Net SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

1. Dreptul de autor a ALFRED NET SRL asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului www.castijabra.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea ALFRED NET SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul ALFRED NET SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

2. Produsele si serviciile oferite de ALFRED NET SRL pe site-ul www.castijabra.ro, politica de preturi

Produsele comercializate prin intermediul www.castijabra.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv ALFRED NET SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a importatorului.

Preturile sunt actualizate zilnic, in functie de cursul BNR. Preturile prezentate includ TVA (19%) si nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari ALFRED NET SRL in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.

Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).

3. Plata produselor

Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata produselor comandate de pe site-ul www.castijabra.ro se poate efectua numai la livrarea produselor.

4. Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face oriunde in tara. ALFRED NET SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Pretul afisat pe site nu include transportul.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu acesta, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsele care sunt conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

ALFRED NET SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de ALFRED NET SRL cu statut de forta majora conform uzantelor legilor romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de ALFRED NET SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de ALFRED NET SRL de la acest client.

5. Promotii si concursuri

ALFRED NET SRL stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

6. Garantia produselor

Perioada de garantie comerciala a tuturor produselor prezentate pe acest site este de 1 an si decurge din momentul achizitionarii acestora.

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

ALFRED NET SRL nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de pe site-ul sau. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina importatorului sau a service-ului autorizat de acesta. Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de importator sau furnizor. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de ALFRED NET SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de ALFRED NET SRL de la acest client.

7. Dreptul de returnare a produselor cumparate

Clientul poate denunta unilateral contractul fara a invoca un motiv in termen de 10 zile lucratoare cf. ord. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, numai in scris, si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 10 zile, numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile si consumabilele aferente, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum (in cazul consumabilelor), softul sa nu fi fost modificat sau adaugate noi softuri.

Costul livrarii produsului returnat catre www.castijabra.ro va fi acoperit de catre client. ALFRED NET SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

8. Politica de confidentialitate

ALFRED NET SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre ALFRED NET SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

Informatiile furnizate catre ALFRED NET SRL sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului ALFRED NET SRL etc.), conform legilor in vigoare. ALFRED NET SRL nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

9. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.castijabra.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de ALFRED NET SRL fata de orice client este valoarea sumei incasate de ALFRED NET SRL de la acest client.